fbpx
0
0,00DKK
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

om os

SNUPIT - husholdningsfilm og køkkenrulle på en ny smart måde

Med SNUPIT Wrapper og SNUPIT Paper har du husholdningsfilm og køkkenrulle stående side om side på køkkenbordet på holdere i flot design. Du har begge dele lige ved hånden – og altid der, hvor du gerne vil bruge det.

Snupit Paper som køkkenrulleholder og Snupit Wrapper som filmrulleholder

KONTAKT OS

GIV OS DIN MENING OM SNUPIT

Vi er altid interesseret i at høre din mening om vores produkter og har du tips og tricks, er du også meget velkommen til at dele dem med os.

Ovenfor finder du vores adresse, telefonnummer og emailadresse. Du kan også sende os en besked via formularen her.

Bestil SNUPIT i shoppen

Ønsker du at bestille SNUPIT produkterne, bestiller du via shoppen.

Snupit logo - folie- og køkkenrulleholdere

BAGOM SNUPIT

KVINDEN BAG SNUPIT FOLIE- OG KØKKENRULLEHOLDERE HEDDER BENTE TANG

Hun er uddannet i køkkenet på Århus Kommunehospital i 1992 – og har indtil 2015 arbejdet professionelt med mad og fødevarer.

I denne branche er det ”hverdagskost” at tildække fødevarer med perforeret husholdningsfilm. Nemt, hurtigt og praktisk.

Se praktiske oplysninger om filmen i Overensstemmelseserklæring og Produktdatabladet.

Tanken bag SNUPIT er at bringe de gode ting fra storkøkkenerne ind i de private køkkener og husholdninger, for at gøre hverdagen nemmere.

Udvikling og design

SNUPIT Wrapper og Paper er udviklet efter Bente Tangs idé og designet af Henning Kjær. Se mere på www.henningkjaer.dk.

Den europæiske designmyndighed har godkendt og registreret designet den 29. november 2016 på registreringsnummer 003483155-0001/0006.

Bente Tang, udvikler og indehaver af Snupit

Bente Tang, udvikler og indehaver af Snupit

SNUPIT WRAPPER ER ET GODT ALTERNATIV TIL STANNIOL

Stanniol – eller sølvpapir, som nogen kalder det – har altid været populært til madpakken og til at gemme madrester i køleskabet i. Danskerne bruger unødigt meget stanniol, fordi det er nemt.

Langt de fleste danskere ved også, at stanniol ikke er godt for miljøet. Hverken i fremstillingsprocessen, som er meget energikrævende, eller når det skal bortskaffes. Stanniol tilvælges fordi det er nemt, fremfor papæsken med husholdningsfilm, som driller og krøller sammen ved brug.

Stanniol er kun nødvendig at bruge ved varme ting, som f.eks. når en steg skal dækkes af i ovnen. Til at dække madrester kan du bl.a. bruge husholdningsfilm og til madpakken kan du f.eks. bruge en kombination af husholdningsfilm og madpapir.

LAD HUSHOLDNINGSFILM ERSTATTE STANIOL

Skal husholdningsfilm erstatte stanniol i de danske køkkener, skal filmen gøres let tilgængelig og nem at bruge.

Her er SNUPIT Wrapper, med perforeret husholdningsfilm i stykker á 30 x 30 cm, et godt bud. Med SNUPIT Wrapper får du nemlig perforeret husholdningsfilm lige ved hånden. Nem at anvende og har du brug for et større stykke, så lader du bare flere ark sidde sammen.

PRESSEN SKREV

SNUPIT: Lifehack til hverdagskøkkenet

 

AF: RASMUS KRARUP JENSEN / mandekogebogen.dk
Publiceret 04. januar 2019

En lille hjælper på den gastronomiske front. Der findes mange ting, du kan optimere på den gastronomiske front, når du skal i gang med et nyt år og nye opskrifter. Mens du måske har været heldig at få en ny kokkekniv eller en blender-opgradering, så skal man også huske, at der er mange småting, som kan gøre arbejdet lettere blandt kogegryderne.

Små simple ting, som i teorien måske ikke betyder det store, men i virkeligheden letter et enormt arbejde over tid.

Du kender sikkert problemet, når du skal pakke dine fødevarer ind.

Du har måske en rulle husholdningsfilm liggende i skuffen…

Læs mere >>>
Læs hele artiklen på mandekogebogen.dk >>>

Mandekogebogen.dk skriver: Der findes mange ting, du kan optimere på den gastronomiske front, når du skal i gang med et nyt år og nye opskrifter. Du har måske en rulle husholdningsfilm liggende i skuffen, som du hiver frem og febrilsk forsøger at få et brugbart stykke af. Ofte ender man med et par kasserede forsøg på at rive filmen af på de sløve, takkede kanter og står med en sammenklumpet sag. Det vil Bente Tang gøre op med i firmaet Snupit, som startede på markedet tilbage i 2016.

De har taget EU-beskyttelse på stativ til madfilm

 

AF: YVONN TITTEL / jv.dk
Publiceret 02. august 2017

Bente Tang og Henning Kjær fra Kvong er gået sammen og har etableret firma og webshop omkring en holder til perforeret madfilm. Perforeret madfilm kendes kun i storkøkkener, men er meget lettere at håndtere end uperforeret film fra supermarkedet.

Kvong: Bente Tang blev uddannet økonoma den dag, Danmark vandt europamesterskabet i fodbold. Med andre ord har hun netop haft 25-års jubilæum, og i al den tid, hun har arbejdet i storkøkkener, har hun undret sig over, at perforeret madfilm er ukendt i private hjem.

– Jeg forstår simpelthen ikke, at den film, der bliver solgt i supermarkedet, skal være så bøvlet at slås med. Det var derfor, jeg fik min svigerfar til at dreje mig den første holder til film fra storkøkken, siger hun.

Læs hele artiklen på jv.dk >>>

Artikel fra Jydske Vestkysten - 2. august 2017

Bente Tang og Henning Kjær og ikke mindst de to holdere til perforeret madfilm, snabela’et forrest og butterfly bagved. Foto: Yvonn Tittel