fbpx
0
0,00DKK
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betaling

Snupit.dk modtager betaling med VISA-Dankort, Visa og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Snupit.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Hos Snupit.dk har du mulighed for at afhente dine varer på vores adresse, eller få varen tilsendt med pakkepost på en dansk adresse.

Til at fragte vores varer benytter vi Postnord og GLS. Prisen for at få varen tilsendt er fra 59 kr. Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 1.000 kr. Leveringstid vil ca. være 1-3 arbejdsdage. Længere leveringstid kan forekomme, hvis varen ikke er på lager.

Levering anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres med fragtmand til din hoveddør i gadeplan. Det vil sige, at hvis varen skal leveres til en etageejendom, fragtes varen kun til hoveddøren i gadeplan. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.

Aldersgrænse ved køb

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Snupit.dk.

Reklamationsret

Hos Snupit.dk har du 24 måneders reklamationsret hvis der er fejl på varen. Du kan vælge at få varen byttet eller pengene retur.

Ring eller skriv inden du sender varen tilbage til os. Medsend ordrenummer, beskrivelse af problemet, og evt. et konto og reg. nr. på hvortil vi skal indsætte dine penge, hvis de ønskes retur. Husk at betale for portoen – vi modtager ikke pakker, hvor portoen ikke er betalt.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen til os. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Inden du sender varer retur til os, er det vigtigt at der laves en aftale herom. Send da derfor en mail på kontakt@snupit.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt skrive dine oplysninger og ordrenummer.

Varerne skal leveres retur i samme stand som de er modtaget. Ved returhandel tilbagebetales beløbet til den konto der blev handlet med, inden for 14 dage.

Benyt denne returformular

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos Snupit kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.